3 underbara sexleksaker för klitorisstimulering

Med rätt sexleksaker blir onani betydligt skönare, och om du föredrar just klitorisstimulering har du en hel uppsjö av leksaker att välja mellan. Ibland räcker inte högerhanden, utan du letar istället efter en nervkittlande upplevelse som tar njutningen till nya höjder. Här finns det tre särskilda sexleksakstyper som rankas högt på många kvinnors topplistor, så ta chansen att testa på någon av nedannämnda alternativ!

1. Fingervibrator

För kvällar som du alltid kommer att minnas blir en fingervibrator den stora höjdpunkten. Som namnet antyder är vibratorn liten nog att fästa på ditt finger, och därefter används din fingervibrator för intensiv klitorisstimulering. Utforska utbudet av fingervibratorer här och upptäck snabbt hur många ljuvliga valmöjligheter som finns tillgängliga.

Fördelarna med en fingervibrator är sannerligen inte få. Den är bland annat diskret tack vare den lilla storleken, och detta ser till så att din fingervibrator alltid är mycket portabel. Med andra ord är den lätt att förvara och att ha med dig i handväskan. Du kan dessutom satsa på en fingervibrator som är uppladdningsbar, vattentät och som kommer utrustad med flera olika vibrationslägen. På så vis kan du experimentera med de olika lägena för mysiga stunder med din fingervibrator som inte bör underskattas.

2. Massagestav

Massagestaven är ytterligare en sexleksak vars mångsidighet får många att tappa hakan. Den härliga sexleksaken behöver nämligen inte bara användas mot klitoris, utan kan bjuda dig på en helkroppsmassage. Använd den längs olika delar av kroppen för en riktigt mysig massagestund. Det flexibla massagehuvudet och den lena ytan bidrar till den fantastiska känslan som en massagestav erbjuder dig.

Glöm inte att den här leksaken även kan införskaffas i flera olika storlekar med diverse vibrationsmönster och intensitetsnivåer. Det finns till och med massagestavar med dubbla motorer där ena sidan blir perfekt för klitorisstimulering medan den andra gör under vid G-punktstimulering.

3. Lufttrycksvibrator

Sist, men absolut inte minst, ska vi tala lite om lufttrycksvibratorn. Även om du är van vid vibratorer kommer just den här leksaken att ge dig någonting helt unikt. Här används nämligen pulserande tryckvågor för att ta sig in och stimulera hela klitoris – inte bara den yttre delen. Du kan därför förvänta dig intensiv njutning som är svår att uppnå med någon annan sexleksak. Om det finns en leksak som du bör titta lite närmare på så är det därför just lufttrycksvibratorn som du inte vill missa!