Svart historia instagram

Svart historia (@svarthistoria) • Instagram photos and videos

82.2k Followers, 921 Following, 341 Posts – See Instagram photos and videos from Svart historia (@svarthistoria)

Svart historia on Instagram: “Våren 2018 startade jag det här …

Svart historia on Instagram: “Våren 2018 startade jag det här kontot, som på ett förhoppningsvis lättillgängligt sätt lyfter den panafrikanska historia som fått så lite utrymme.🖥Det finns uppenbara styrkor med Instagram, en plattform som många har vana att använda. Men det finns en inbyggd problematik också, exempelvis att man som skribent är helt i händerna på Instagrams ständigt förändrade algoritmer. Därför har jag under sommaren jobbat på att göra Svart historia till en egen sajt.💻Idag har den premiär! Det mesta av materialet kommer att vara detsamma som här på Insta, men med fördelarna att jag på sajten inte har lika begränsad textmängd. Dessutom går det där att länka texterna, så att allt blir mer sökbart och lättsorterat.🤳🏾Kolla gärna in den. Länk finns i min bio!”

1308 Likes, 77 Comments – Svart historia (@svarthistoria) on Instagram: “Våren 2018 startade jag det här kontot, som på ett förhoppningsvis lättillgängligt …

1,308 Likes, 77 Comments – Svart historia (@svarthistoria) on Instagram: “Våren 2018 startade jag det här kontot, som på ett förhoppningsvis lättillgängligt sätt lyfter den panafrikanska historia som fått så lite utrymme.🖥Det finns uppenbara styrkor med Instagram, en plattform som många har vana att använda. Men det finns en inbyggd problematik också, exempelvis att man som skribent är helt i händerna på Instagrams ständigt förändrade algoritmer. Därför har jag under sommaren jobbat på att göra Svart historia till en egen sajt.💻Idag har den premiär! Det mesta av materialet kommer att vara detsamma som här på Insta, men med fördelarna att jag på sajten inte har lika begränsad textmängd. Dessutom går det där att länka texterna, så att allt blir mer sökbart och lättsorterat.🤳🏾Kolla gärna in den. Länk finns i min bio!”

Svart historia on Instagram: “Igår kväll skrev jag en text för DN …

2586 Likes, 78 Comments – Svart historia (@svarthistoria) on Instagram: “Igår kväll skrev jag en text för DN om väktarnas agerande och att det är en del av …

Svart historia on Instagram: “Tumult utbröt när den fängslade …

svarthistoria Tumult utbröt när den fängslade George Jackson, under en kroppsvisit, tog fram en pistol och tvingade vakterna att öppna.

Instagram-konto om svart historia blir bok: ”Vill bredda bilden”

Instagram-konto om svart historia blir bok: ”Vill bredda bilden” | SVT Nyheter

22 mars 2022 — Under 2018 startade journalisten och författaren Amat Levin Instagram-kontot Svart Historia som idag har över 70 000 följare.

Under 2018 startade journalisten och författaren Amat Levin Instagram-kontot Svart Historia som idag har över 70 000 följare. Syftet var att bredda bilden av kontinenten Afrika som många gånger komprimeras till ett och samma ”land”. Nu har kontot utvecklats till en bok med samma namn som kontot.– Afrika är inte en homogen plats. Svarta människor är inte en homogen grupp. Det finns en enorm mångfald här, säger Amat Levin till Kulturnyheterna.

Svart historia

Beställ “Svart historia”-boken här! · Panafrikansk historia i bite size-format. · svart historia finns på instagram.

Panafrikansk historia i bite size-format.

Om Amat Levin — Svart historia

Våren 2022 släppte jag Svart historia som bok och nu jobbar jag med det här ämnet även i poddformat. Förhoppningen med sajten, kontot på Instagram, boken och …

Svart historia – Amat Levin – Bok | Akademibokhandeln

För fyra år sedan startade journalisten Amat Levin Instagram-kontot Svart historia. Intresset för kontot exploderade, idag har det nästan 70 000 följare.

2022, Danskband/flex. Köp boken Svart historia hos oss!

Amat Levin står bakom ”svarthistoria” på Instagram – Expressen

28 okt. 2020 — Främlingsfientlighet, fördomar – och en brist på historia om svarta … som började berätta själv genom kontot ”svarthistoria” på Instagram.

Amat Levin – Svart historia – Pocket Shop

Svart historia

Följ oss på Instagram! @pocketshopswe. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av pocketshop.se. Genom att fortsätta godkänner du vår användning …

Keywords: svart historia instagram