Prinsparet instagram

Prinsparet (@prinsparet) • Instagram photos and videos

Prinsparet. Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia. © Kungl. Hovstaterna, om inget annat anges. www.prinsparetsstiftelse.se. 282 posts. 292K followers.

Prinsparet (@prinsparet) • Instagram photos and videos

292k Followers, 10 Following, 282 Posts – See Instagram photos and videos …

#prinsparet hashtag on Instagram • Photos and videos

7.1K Posts – See Instagram photos and videos from ‘prinsparet’ hashtag.

7.1K Posts – See Instagram photos and videos from ‘prinsparet’ hashtag

Prinsparet on Instagram: “Idag meddelade Kungen beslutet att …

Prinsparet on Instagram: “Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀De kommer att behålla sina prinstitlar och sina hertigdömen, Södermanland och Dalarna, vilket vi värdesätter och är stolta över. Vår familj har starka kopplingar till båda landskapen och vi behåller vårt engagemang där.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Vi kommer att ha fortsatt fokus på våra hjärtefrågor och engagemang. Vi kommer också att fortsätta att stödja Kungen och Kronprinsessan – vår blivande statschef – och delta i Kungahusets verksamhet på det sätt man önskar.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀📷: Kungl. Hovstaterna”

40k Likes, 495 Comments – Prinsparet (@prinsparet) on Instagram: “Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter …

40K Likes, 495 Comments – Prinsparet (@prinsparet) on Instagram: “Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀De kommer att behålla sina prinstitlar och sina hertigdömen, Södermanland och Dalarna, vilket vi värdesätter och är stolta över. Vår familj har starka kopplingar till båda landskapen och vi behåller vårt engagemang där.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Vi kommer att ha fortsatt fokus på våra hjärtefrågor och engagemang. Vi kommer också att fortsätta att stödja Kungen och Kronprinsessan – vår blivande statschef – och delta i Kungahusets verksamhet på det sätt man önskar.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀📷: Kungl. Hovstaterna”

Prinsparet on Instagram: “Glad midsommar från oss! ”

57.6k Likes, 721 Comments – Prinsparet (@prinsparet) on Instagram: “Glad midsommar från oss! ”

Prinsparet on Instagram: “Borta bra, men hemma är väldigt bra …

Prinsparet on Instagram: “Borta bra, men hemma är väldigt bra det också. Under sommaren har vi delat med oss av några av våra smultronställen i Sverige. Vi hoppas att bilderna kan ha inspirerat till att upptäcka något nytt. Vi avslutar med en bild från ett väldigt vackert smultronställe som vi har tillgång till varje dag – Kungliga Djurgården!”

22.8k Likes, 157 Comments – Prinsparet (@prinsparet) on Instagram: “Borta bra, men hemma är väldigt bra det också. Under sommaren har vi delat med oss av …

23K Likes, 157 Comments – Prinsparet (@prinsparet) on Instagram: “Borta bra, men hemma är väldigt bra det också. Under sommaren har vi delat med oss av några av våra smultronställen i Sverige. Vi hoppas att bilderna kan ha inspirerat till att upptäcka något nytt. Vi avslutar med en bild från ett väldigt vackert smultronställe som vi har tillgång till varje dag – Kungliga Djurgården!”

Prinsparet on Instagram: “En sommarhälsning från vår familj ”

67.2k Likes, 884 Comments – Prinsparet (@prinsparet) on Instagram: “En sommarhälsning från vår familj ”

Princess Sofia of Sweden – Instagram

New look #prinsessansofia #Princesssofia #prinsparet #Kungahuset #kungafamiljen #swedishroyalfamily · Prince and Princess #Kungahuset #Princesssofia.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia öppnar Instagram-konto

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia öppnar Instagram-konto – med över 80 bilder! – Metro Mode

Prinsparet skriver själva en välkomsthälsning: “Välkomna till vårt officiella instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge …

Nu kan du ser mer av prinsparet – prinsessan Sofia och prins Carl Philip har nämligen

Keywords: prinsparet instagram, prinsessan sofia instagram, instagram prinsparet, prins carl philip instagram