Melinda jacobs instagram

Melinda Jacobs (@missmelinda_j) • Instagram photos and …

138k Followers, 872 Following, 590 Posts – See Instagram photos and videos from Melinda Jacobs (@missmelinda_j)

Melinda Jacobs (@missmelinda_j) • Foton och videor på …

Melinda Jacobs (@missmelinda_j) • Foton och videor på Instagram

138 tusen följare, 872 följer, 590 inlägg – Se foton och videoklipp från …

138 tusen följare, 872 följer, 593 inlägg – Se foton och videoklipp från Melinda Jacobs (@missmelinda_j) på Instagram

Melinda Jacobs (@missmelinda_j) • Instagram photos and …

137k followers, 871 following, 588 posts – see Instagram photos and videos …

Melinda Jacobs on Instagram: “Idag har jag bf och är så redo …

26.4k Likes, 1062 Comments – Melinda Jacobs (@missmelinda_j) on Instagram: “Idag har jag bf och är så redo att möta bebis. Som jag längtar.

Melinda Jacobs on Instagram: “Gällande mitt senaste inlägg

27.9k Likes, 2847 Comments – Melinda Jacobs (@missmelinda_j) on Instagram: “Gällande mitt senaste inlägg: Vi lever i ett land där vi föds fria.

Melinda Jacobs on Instagram: “Det händer grejer! Kanske …

1875 Likes, 135 Comments – Melinda Jacobs (@missmelinda_j) on Instagram: “Det händer grejer! Kanske redan i november har vi en lagändring Äntligen, …

Melinda Jacobs on Instagram: “Idag för femton år sedan va …

Melinda Jacobs on Instagram: “Idag för femton år sedan va vädret ungefär det samma som utanför fönstret nu, lite soligare stundtals bara. En typisk april vårdag. Men för mig var det ingen vanlig dag, det var dagen då jag blev mamma första gången. Den då hittills bästa dagen i mitt liv. Efter två dygns kämpande födde jag den här otroligt vackra flickan.Jag va 20 år gammal men ändå så redo att bli din mamma. Du va så efterlängtad av både mig och din pappa.Tidigt märktes ditt stora hjärta, din kärlek till livet och andra människor. Du är en människokännare ut i fingerspetsarna och innkännande som få. Aldrig har jag kunnat lura dig om min egen dagsstatus. Du vet, vi står varandra så nära.Du är en fantastisk dotter, mån om helheten, ansvarstagande och klok!Jag är så stolt över dig! Grattis på 15 års dagen älskade @vanessahildeskog ❤️🎈Jag älskar dig!!”

1317 Likes, 50 Comments – Melinda Jacobs (@missmelinda_j) on Instagram: “Idag för femton år sedan va vädret ungefär det samma som utanför fönstret nu, …

1,319 Likes, 50 Comments – Melinda Jacobs (@missmelinda_j) on Instagram: “Idag för femton år sedan va vädret ungefär det samma som utanför fönstret nu, lite soligare stundtals bara. En typisk april vårdag. Men för mig var det ingen vanlig dag, det var dagen då jag blev mamma första gången. Den då hittills bästa dagen i mitt liv. Efter två dygns kämpande födde jag den här otroligt vackra flickan.Jag va 20 år gammal men ändå så redo att bli din mamma. Du va så efterlängtad av både mig och din pappa.Tidigt märktes ditt stora hjärta, din kärlek till livet och andra människor. Du är en människokännare ut i fingerspetsarna och innkännande som få. Aldrig har jag kunnat lura dig om min egen dagsstatus. Du vet, vi står varandra så nära.Du är en fantastisk dotter, mån om helheten, ansvarstagande och klok!Jag är så stolt över dig! Grattis på 15 års dagen älskade @vanessahildeskog ❤️🎈Jag älskar dig!!”

Melinda Jacobs (@missmelinda_j) • Photos et vidéos Instagram

118 k followers, 871 suivie(s), 565 publications – Découvrez les photos et …

Melinda Jacobs on Instagram: “Hur är systemet uppbyggt …

Melinda Jacobs on Instagram: “Hur är systemet uppbyggt egentligen… är det rimligt att det ska ta ett år mellan de olika förhandlingarna?#lexlillahjärtat #lexesmeralda”

1957 Likes, 246 Comments – Melinda Jacobs (@missmelinda_j) on Instagram: “Hur är systemet uppbyggt egentligen… är det rimligt att det ska ta ett år mellan …

1,958 Likes, 246 Comments – Melinda Jacobs (@missmelinda_j) on Instagram: “Hur är systemet uppbyggt egentligen… är det rimligt att det ska ta ett år mellan de olika förhandlingarna?#lexlillahjärtat #lexesmeralda”

Keywords: melinda jacobs instagram, lilla hjärtat fostermamma instagram