Calle halfvarsson instagram

Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) • Instagram photos and …

43k Followers, 485 Following, 350 Posts – See Instagram photos and videos from Calle Halfvarsson (@chalfvarsson)

Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) • Instagram photos and …

Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) • Instagram photos and videos

40.8k Followers, 478 Following, 346 Posts – See Instagram photos and videos …

43k Followers, 485 Following, 350 Posts – See Instagram photos and videos from Calle Halfvarsson (@chalfvarsson)

Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) • Instagram photos and …

42.9k followers, 484 following, 350 posts – see Instagram photos and videos …

chalfvarsson – Instagram

Här står jag och funderar på hur det ska gå imorgon.

Idag har mina fantastiskt fina föräldrar gift sig, efter 32 år …

Calle Halfvarsson on Instagram: “Idag har mina fantastiskt fina föräldrar gift sig, efter 32 år tillsammans!😁👌 Grattis mamma och pappa!❤️”

2571 Likes, 30 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Idag har mina fantastiskt fina föräldrar gift sig, efter 32 år tillsammans!

2,571 Likes, 30 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Idag har mina fantastiskt fina föräldrar gift sig, efter 32 år tillsammans!😁👌 Grattis mamma och pappa!❤️”

chalfvarsson – Instagram

Calle Halfvarsson on Instagram: “Gårdagen blev ingen rolig historia och det har väl sina förklaringar också, för nu måste jag tyvärr bryta den här touren. Är inte 100% frisk… Tar lite semester från skidorna nu.🙋🏻‍♂️”

4565 Likes, 176 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Gårdagen blev ingen rolig historia och det har väl sina förklaringar också, …

4,565 Likes, 176 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Gårdagen blev ingen rolig historia och det har väl sina förklaringar också, för nu måste jag tyvärr bryta den här touren. Är inte 100% frisk… Tar lite semester från skidorna nu.🙋🏻‍♂️”

Calle Halfvarsson on Instagram: “Jag blev ju tyvärr sjuk under …

Calle Halfvarsson på Instagram: “Jag blev ju tyvärr sjuk under SM och fick ställa in dom sista tävlingarna. Men nu har jag fått några fina pass igen, bland annat dagens solskenstur på skaren. Så nu åker jag upp och kör årets sista lopp i Bruksvallarna på lördag. Hoppas att jag inte ska skämma ut mig allt för mycket.😁 #leovegas #leovegassport #volkswagen #volkswagensverige #bilmetro #vitaminwell #rossignol #rossignolracing #sågmyrask 📷: @obergjennie”

3071 Likes, 53 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Jag blev ju tyvärr sjuk under SM och fick ställa in dom sista tävlingarna.

3,071 Likes, 53 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Jag blev ju tyvärr sjuk under SM och fick ställa in dom sista tävlingarna. Men nu har jag fått några fina pass igen, bland annat dagens solskenstur på skaren. Så nu åker jag upp och kör årets sista lopp i Bruksvallarna på lördag. Hoppas att jag inte ska skämma ut mig allt för mycket.😁 #leovegas #leovegassport #volkswagen #volkswagensverige #bilmetro #vitaminwell #rossignol #rossignolracing #sågmyrask 📷: @obergjennie”

chalfvarsson – Instagram

2056 Likes, 19 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Calle Halfvarsson Trainingcamp 27-30 maj ! Ett helt nytt lägerkoncept för dig som …

Calle Halfvarsson on Instagram: “Packad och klar för att bege …

Calle Halfvarsson on Instagram: “Packad och klar för att bege mig upp till Storhogna! Imorgon kör jag Åk en mil vinn en bil! Hoppas vi ses där!😁 #åkenmilvinnenbil #volkswagensverige”

3433 Likes, 23 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Packad och klar för att bege mig upp till Storhogna!

3,431 Likes, 23 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “Packad och klar för att bege mig upp till Storhogna! Imorgon kör jag Åk en mil vinn en bil! Hoppas vi ses där!😁 #åkenmilvinnenbil #volkswagensverige”

chalfvarsson – Instagram

Calle Halfvarsson on Instagram: “En annorlunda säsong har avslutats. Formen för säsongen har varit blandad där Tour de Ski hade sina ljusglimtar men som inte riktigt räckte hela vägen. Det kändes superbra när vi kom till Kanada och jag hoppades att få avsluta säsongen på topp. Men där tog tyvärr säsongen slut och det var bara att packa ihop skidorna och åka hem igen. Väldigt tråkigt, men såklart inget vi kunde påverka. Nu är det tuffa tider för många människor i världen och det är viktigt att vi hjälper varandra. Sporten kommer inte i första hand nu som alla märker då det finns viktigare saker att få ordning på. Men skidor är mitt jobb och jag mår bra när jag får träna och röra på mig. Det tror jag är en känsla jag delar med många andra också. Rörelse och motion är ännu viktigare nu när mycket annat är jobbigt. För mig har det passat bra att hänga i Trollhättan några dagar med mycket skratt och glädje. Kommit underfund med att padel är grymt kul. Precis som att jag behövde en till sport jag måste försöka klämma in i min vardag.😅 Jag har träffat mina fantastiska sponsorer som rest hit för att träffa mig. Passade såklart också på att testa Alliansloppsbanan, startområdet måste vara en av Sveriges vackraste platser! Det ser ni på sista bilden.👌🏼”

5240 Likes, 60 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “En annorlunda säsong har avslutats. Formen för säsongen har varit blandad där …

5,240 Likes, 60 Comments – Calle Halfvarsson (@chalfvarsson) on Instagram: “En annorlunda säsong har avslutats. Formen för säsongen har varit blandad där Tour de Ski hade sina ljusglimtar men som inte riktigt räckte hela vägen. Det kändes superbra när vi kom till Kanada och jag hoppades att få avsluta säsongen på topp. Men där tog tyvärr säsongen slut och det var bara att packa ihop skidorna och åka hem igen. Väldigt tråkigt, men såklart inget vi kunde påverka. Nu är det tuffa tider för många människor i världen och det är viktigt att vi hjälper varandra. Sporten kommer inte i första hand nu som alla märker då det finns viktigare saker att få ordning på. Men skidor är mitt jobb och jag mår bra när jag får träna och röra på mig. Det tror jag är en känsla jag delar med många andra också. Rörelse och motion är ännu viktigare nu när mycket annat är jobbigt. För mig har det passat bra att hänga i Trollhättan några dagar med mycket skratt och glädje. Kommit underfund med att padel är grymt kul. Precis som att jag behövde en till sport jag måste försöka klämma in i min vardag.😅 Jag har träffat mina fantastiska sponsorer som rest hit för att träffa mig. Passade såklart också på att testa Alliansloppsbanan, startområdet måste vara en av Sveriges vackraste platser! Det ser ni på sista bilden.👌🏼”

Keywords: calle halfvarsson instagram